2014. március 20., csütörtök
Sárgarépás medvehagymasaláta
Naggyon finom, és teljesen egyszerű saláta!
Sokat nem is mondanék hozzá, én tofurántottával ettem vacsorára.:)
Sárgarépás medvehagymasaláta
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók (4 főre):
1 ek. olívaolaj
1 csipet só
1/2 citrom leve
300 g sárgarépa, gyufaszálnyi csíkokra gyalulva
1 jó maréknyi medvehagyma, finomra aprítva
1/2 zsenge fejes saláta, összetépkedve
50 g szezámmag, szárazon pirítva
Az olajat a sóval, és a citromlével összekeverjük. A répát, a medvehagymát, a salátát tálba rakjuk, sz öntettel meglocsoljuk, majd lazán összerázzuk. A tetejét pirított szezámmaggal meghintjük, és medvehagymalevelekkel díszítjük.
Forrás: Ízek és Érzések Magazin, 2014. március-április
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése