2013. március 25., hétfő

Karobos-mogyorós kenyérkrém


Ez a recept igazából - legyünk őszinték:-) - , nem is recept annyira, hanem inkább ötletadó, ha a reggeli kenyerekre szeretnénk már változatosabban rákenni a megszokott krémet...:-) De tölthető nyugodtan palacsintába, vagy gofrihoz is fogyasztható! Az arányok miatt írom le mégis, hogy túl nagyot ne tévedjünk az első próbálkozás alkalmával sem...:-))
Az alap magkrém lehet többféle, illetve karob helyett lehet kakaót is használni hozzá!
A 30 Napos Vegán Kihívás során próbáltuk ezt is!:-) Nekem nagyon ízlett, rizstejes gabonakávét ittam hozzá!:-)

Karobos - mogyorós kenyérkrém
Elkészítési idő: kb. 5 perc:-)
Hozzávalók (4 főre):
200 g natúr mogyoró-, VAGY kesudió-, VAGY fehér mandula krém
1 csapott tk. őrölt vanília
45 g agave szirup
10 g bio kakaó, vagy karob
1 csipet tengeri só

Az összes hozzávalót krémes masszává keverjük.:-)

Forrás: Attila Hildmann: Vegan for Fit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...