Íme ismét egy link ezúttal egy német vegetáriánus magazin webes oldalaihoz. A 'Vegetarisch geniessen' egy negyedévente megjelenő rendkívül színvonalas német magazin, sok-sok lépésről-lépésre recepttel és gyönyörűűűűű fotókkal! A magazin minden száma teljes egészében elérhető a honlapjukon!
A 2004-es utolsó számban egy komplett vegás karácsonyi menüt (VEGÁN, tehát tejtermék és tojás nélkül) találtok, ugyancsak fotókkal:
- 1. előétel: Heléna saláta
- 2. előétel: Kókusztejes Hokkaidó (sütőtök)-leves
- Főétel: Burgonya-kosárkák
- Köret: zelleres almapüré, párolt kelbimbó és sárgarépa
- Desszert: szilvakompót vaníliafagylalttal.
- 2. előétel: Kókusztejes Hokkaidó (sütőtök)-leves
- Főétel: Burgonya-kosárkák
- Köret: zelleres almapüré, párolt kelbimbó és sárgarépa
- Desszert: szilvakompót vaníliafagylalttal.
A desszert vaníliafagylaltjához itt találtok egy házilag is elkészíthető vegán vaníliafagylalt-receptet.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése